Pohištvo po meri

STORITEV —

Kaj počnemo?


Če želite svoj prostor maksimalno izkoristiti, je pohištvo po meri prava odločitev. Predvsem pri majhnih ali tlorisno razgibanih prostorih dosežemo boljše izkoristke prostora. Pohištvo po meri vam omogoča neskončno možnosti razporeditve ter barvnih in materialnih kombinaciji.

Z obiskom na lokaciji se pogovorimo kakšno pohištvo bi bilo primerno. Spoznali se boste z materiali in okovjem, ki ga uporabljamo pri izdelavi pohištva. Z našim znanjem in izkušnjami vam svetujemo pri postavitvi pohištva in pri izbiri materialov za vaše pohištvo. Pri načrtovanju lahko sodeluje oblikovalec s katerimi boste skupaj oblikovali pohištvo po vaših željah in potrebah. Vso pohištvo izdelamo v lastni proizvodnji.


01 —

Sobe


Z izdelavo dnevne sobe, spalnice, otroške sobe ali predsobe po meri bo vaš prostor popolnoma izkoriščen, hkrati pa bo estetsko in funkcionalno popolnoma prilagojen vašim potrebam in načinu življenja. Glede na vaše želje izdelujemo sobe v modernem, minimalističnem stilu, starinskem stilu oz. izdelavo v celoti prilagodimo vašim smernicam. Izbirate lahko med množico barv in različnih materialov ter oblik, s katerimi bomo najbolje izkoristili vaš prostor.


02 —

Kuhinje in jedilnice


Kuhinja se dopolnjuje z jedilnico, katero izdelamo po vaših željah in potrebah. Jedilne mize so lahko različnih oblik in dimenzij. Površino in barvo jedilne mize običajno usklajujemo s površino kuhinjskega pulta ali materiala, ki se pojavi v kuhinjskem delu.
03 —

Kopalnice


Kopalniško pohištvo izdelamo v skladu s preostalo podobo doma. Poleg privlačnega videza je najpomembnejša lastnost kopalnic njena funkcionalnost. Kopalniško pohištvo mora biti trpežno na vlago in toploto ter omogočati enostavno čiščenje.


04 —

Zunanje pohištvo


Izdelamo unikatno fasadno pohištvo in pohištvo za vrt. Nudimo širok nabor materiala od iverala, ultrapasa, furnirja in masive.
05 —

Poslovni prostori


Poskrbimo, da bo vaša pisarna, sejna soba, ordinacija ali čakalnica oddajala kar najbolj prijetno energijo in bo izdelana na pravilen način.


06 —

Sejmi


Uspešen sejemski nastop je tisti, ki privablja obiskovalce, s katerimi po sejmu lahko zaključimo prodajo. Zato za vas izdelavmo estetsko sejemsko predstavitev. Opremo izdelamo po naročilu, izvedemo vse potrebne grafične dodatke, dobavimo pohištvo in druge potrebne elemente.
07 —

Plovila


Izdelamo kompletno navtično opremo za vašo jadrnico, barko, čoln ali jahto; od lesene palube do pohištva v notranjosti vašega plovila. Po merah vam bodo izdelali omarice, kuhinjske pulte, pokrove, lesene stenske in tudi talne obloge ter druge lesene dele pohištva po vaših željah za vaše plovilo.


parallax background

Kakovostno,
vizualno privlačno,
moderno pohištvo